2015-02-24 09:06:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Tudatosan törekedjen a rendszeres lazításra

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Plútó még mindig támadja az Uránuszt: ma mindenkinek lesz valami kifogása a másikkal szemben. Jobb, ha ezt ön csak távolról nézi, igyekezzen nem belekeveredni a folytonos kritizálásba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold még mindig a Bika jegyében áll, de kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel és a Merkúrral. Reméljük, nem csak akkor veszi észre a bonyodalmakat, amikor már késő... Az este örömteli órákat ígér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Szaturnusz szemben áll az Ikrek jegyével, ezért délutánra elfogy a lendülete. Igyekezzen gyorsan, spontán módon cselekedni, mások követni fogják és honorálják a fáradozásait. Az ellenségekből barátok lesznek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A hivatását jelző területen áll a legtöbb bolygó: valami különleges dolog történhet, valami, ami komoly hasznot hozhat, ezért a munkájára kellene a legjobban figyelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bika jegyében áll. Nyugalmat, megállást javasolna, de ezt most nem engedheti meg magának, vannak dolgok, melyeket muszáj elvégeznie. A Vénusz és a Mars kellemes fényszöget vetnek az Oroszlán jegyére, használjon szórakozásra minden szabad pillanatot, és örüljön az életnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz szemben áll a Szűz jegyével, így sajnos kudarcot vallhat valamilyen dologban. A Hold a Bika jegyében igyekszik menteni a menthetőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Mars is a Kos jegyében áll, ezért merészebben és bátrabban viselkedik, mint egyébként szokott. Ön művésze a flörtnek, most ebben is az elsők között lehet, mert valaki nagyon mély benyomást tesz önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nevezzük ezt a napot az örömök és a vidámság keddjének! A Mars és a Vénusz a Kos jegyében áll, ez a nap akkor is fergetegesnek ígérkezik, ha csak a távolból figyeli a történéseket, mert nem akar a középpontban lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Neptunusz a Halak jegyében együtt áll a Nappal, de kellemetlenül kapcsolódik a Nyilas jegyéhez. Sajnos több dolga is akad, nem csak a rutinfeladatok. A Neptunusz álmodozásra sarkallja, ami sokkal jobb, mintha a múlton merengene.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Nap és a Neptunusz együttállása könnyed hangulatot hoz önnek. Késő délután vagy kora este jót tenne egy romantikus séta a városban. Utána hamar feküdjön le aludni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Előfordulhat, hogy többet idegeskedik ebben az időszakban. Tudatosan törekedjen a rendszeres lazításra, és próbáljon kellemes dolgokra koncentrálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap együtt áll a Neptunusszal. Vigyáznia kellene a gyógyszerekkel, az alkoholfogyasztással, valamint a dohányzással is. Vagy annyira rá van hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozik magáról is megfeledkezve a segítségükre lenni, vagy még a mindennapos feladatait sem tudja ellátni, és el akar menekülni a valóság elől...

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: